Kuulumiset

Varaa paikat yhteisille illallisille taivaan alla

Lauantaina 26.8. kaikkialla Suomessa ja ulkomailla syödään yhdessä ystävien tai uusien tuttavien kanssa Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi. Voit osallistua juhlintaan Espoo-päivänä järjestämällä piknik-juhlat itse tai vaikka naapureiden kanssa. Voit tulla myös valmiiksi koristeltujen pöytien ääreen osallistumalla yhteisille illallisille eri puolilla kaupunkia.

Auroran, Lepäävaaran ja Tapiolan illallisten paikat voit varata sunnuntaista 6.8. klo 21 alkaen tämän sivun kautta.

 

17-19
ILLALLINEN AURORAN TAIVAAN ALLA
Auroran pihamaalla, Järvenperäntie 1
Tervetuloa piknik-illalliselle Pikku-Auroran puutarhaan! Olemme rakentaneet lapsille ja aikuisille yhteiset illallispöydät. Sytytämme puutarhavalot ja nautimme musiikista. Pakatkaa koriin ruoat, juomat ja astiat ja astukaa yhteiseen pöytään. Paikat voi varata 6.8 klo 21 alkaen netissä.
illallinentaivaanalla.fi

18-21
ILLALLINEN TAPIOLAN TAIVAAN ALLA
Tapiolan torialue Aarne Ervin aukiolla, Tapiontori 1
Puutarhavaloin koristellun telttakatoksen alle on tuotu pitkiä, valkoisin liinoin koristeltuja illallispöytiä. Dj tarjoilee leppoisaa kesämusiikkia. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Voitte varata pöytäpaikat 6.8 klo 21 alkaen nettisivuilta. Tervetuloa illalliselle Tapiolan taivaan alle!
illallinentaivaanalla.fi

18-21
ILLALLINEN LEPPÄVAARAN TAIVAAN ALLA
Sellosalin edustalla, Soittoniekanaukio 1
Soittoniekanaukiolle on rakennettu pitkiä illallispöytiä, jotka on koristeltu valkoisin liinoin. Puutarhavalot syttyvät ja DJ tarjoilee kesäillan musiikkia. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Voitte varata pöytäpaikat 6.8. klo 21 alkaen nettisivuilta. Tervetuloa nauttimaan yhteistä illallista elokuisen taivaan alle!
illallinentaivaanalla.fi

18-21
LAULAVA ILLALLINEN NUUKSION TAIVAAN ALLA
Suomen luontokeskus Haltiassa, Nuuksiontie 84
Luontoaiheinen yhteislaulutilaisuus ja yhdessä nautittu illallinen luonnossa kruunaa Espoo-päivän ja Suomen luonnon päivän vieton Nuuksiossa. Tule omien eväiden kanssa tai varaa Ravintola Haltian illallismenu. Laulattajana Juha Lappalainen, mukana kuorot Candomino ja Candomini.
luonnonpaivat.fi

18-22
SUURPELLON PUISTOPIKNIK
Lillhemtin puistossa, Suurpellossa
Ota omat eväät ja kaverit matkaan ja tule mukaan yhteiselle piknikille Lillhemtin puistoon! Grilli kuumana ja puistosta löytyy pöytä sekä istumapaikat ensimmäiselle 100 hengelle.
suurpelto.fi/events/puistopiknik-park-picnic

18-22
ILLALLINEN TUOMARILAN TAIVAAN ALLA
Koko Tuomarilassa
Syödään yhdessä illallista kera naapureiden ja kyläläisten pihalla, puistossa, oman kotimme edessä. Kutsu mukaan ystävät ja tutut, kanna pöytä ulos ja sille merkiksi valkoinen pöytäliina – illallistetaan Tuomarilan taivaan alla!
tuomarila.fi

19-23.45
BIKE-IN -LEFFAPIKNIK
Keilalahdessa, Keilaranta 9
Amerikkalaisen 50-luvun drive-in -leffatapahtuman vihreämpi ja modernimpi versio. Tapahtuma alkaa pyöräilyretkellä, joka päättyy Keilalahteen, jossa näytetään ulkoilmaleffat. facebook.com/bikeinleffapiknik

 

 

 

 

 

 

Kuva: Jussi Hellsten